Kamaliya wint weer!

Super fijn gereden met Kamaliya in Noord-Sleen. Ze loopt naar een 1e en 2e prijs van de klasse L1&L2 met 199 en 212 in de L1!!  5 winstpunten rijker. Ze kreeg meerdere 8ens en 9ens en de jury gaf aan genoten te hebben van ons. Trots!

Fijn gereden met Patrick.

Vandaag met Patrick op wedstrijd geweest in Eext in de Lichte Tour. Fijne foutloze proef gereden. Ruime winst met van 1 jury 64,11% (jammer van het juryverschil..) en leuk commentaar gekregen; ‘goed paard’. Trots op onze topper.

Mooie plaatsing in de LT met Patrick.

Mijn topper Patrick loopt naar een dikke winstpunt in de Lichte Tour PSG in Noord-Sleen in een heel sterk deelnemersveld!! 8e geworden van de 23 starts. Hij liep een hele fijne foutloze proef. En dat na een weekje vakantie, pakt hij alles zo weer op!

Kamaliya haar 2e wedstrijd

Super trots op Vreugdehoeve’s Kamaliya (Lord Leatherdale x Negro)!! Vandaag na een jaar weer mee geweest op meetmoment (wedstrijd) in de L1, haar 2e wedstrijd. Wat deed ze goed haar best en liep ze braaf de proeven! Dit werd beloond met 190 en 192 punten met mooie 7ens en 8en. Omdat ze zo groot aan de maat is, zijn we haar rustig aan het opleiden en geven we haar de tijd om uit te groeien. Thuis is ze al verder op niveau. Op naar de volgende wedstrijd.

In de Vreugdeschakel

Een super leuk stukje mogen schrijven over de paarden voor in de Vreugdeschakel. Dit is van de stamboom naam Vreugdenhil, een stichting die van alle naamgenoten over de wereld alles bijhoudt.

Helaas door de stormen van de afgelopen maanden en Corona even niet op wedstrijd geweest met Patrick en Kamaliya.. Maar we hopen dat snel weer te kunnen, want ze lopen top!

(de tekst is te lezen door de foto’s aan te klikken)